esmaspäev, 29. oktoober 2012

Siiiiiiiiii.......Encontre mi hermano ;)

Preili Nuhk
Busque, busque y encontreeeee, rohkem pole vajagi öelda (=

reede, 26. oktoober 2012

Tali Tuli

Vanajumal on meie peale pahaseks saanud ja tatistama hakanud. Hommikul vara enne tööle lipates aknast välja vaadates tuli tõdeda, et suvekinga ilma enam ei ole. Maad kattis paks valge lumevaip. Kiiruga tuli kapipõhjat välja otsida pooleks aastaks unarusse jäetud Soojad, Karvased talvesaapad ja need rutuga jalga ajada ja töö poole rutata. Sügis pole end õigesti näole andnuki kui lumi juba maas, aga ega see kauaks nii jää. Sügisel on veel aega küll enne talve tulekut oma palet näidata. Tammsaare park oli paksult mahalangenud lehtede ja lumesula sousti täis. Tänane ilm väärib küll külma lumesupi sõtkumise tiitlit. Arvata on, et liikluses valitses täna üle Eesti Suur Kaos. Vaevalt, et kellelgi naaskrehvid alla olid pandud.


pühapäev, 14. oktoober 2012

Pimientos rellenos...Täidetud paprika

 Täidetud paprikad riisi ja hakklihaga

  • 400-450 g hakkliha
  • 1 dl riisi
  • paar suurt paprikat
  • ürditega toorjuustu
  • juustu
  • tilli, hakkliha maitseainet, soola, pipart

Buscando el Otoño... Sügist otsides

Kolasin mööda linna ja otsisin sügisepoissi taga. See sügiseselt punane sein on alati mulle silma jäänud ja mind inspireerinud. Tundub, et ma olen selle pildi tegemisega natuke hilja peale jäänud. Need veripunased lehed on juba kahjuks maha langenud.Kui see sein veel paksult lehti täis oli, oli see vaatepilt imeline. Tuleb siis järgmist sügist oodata ja uuele katsele minna.

kolmapäev, 10. oktoober 2012

Võit

Täna sain väikese telefonikõne, et olen võitnud Rösteri. Mulle see meeldib. Järgmine nädal saan võidule järgi minna. Loodan, et see röster nüüd minu saia söömist ei suurenda :) Nüüd jääb veel Volksut ootama jääda.

esmaspäev, 8. oktoober 2012

Hea muusikaelamus

Igapäevaselt youtube-is tuulates leidsin endale natuke teistsugust muusikat, mis mulle meeletult meeldima hakkas. Tegu on rumeenia muusikaga. valikuliselt kuulan rumeenia muusikat, kui siiki olen ikka kindlapeale hispaania keelse muusika kummardaja.
Ja teine lugu...


laupäev, 6. oktoober 2012

Tour d´ÖÖ Tallinn X

Eile oli Tour d´ÖÖ viimane hooaja sõit. Kes tahtis ja oli huvitatud filmivaatamisest väntas oma rattaga kella 20-ks kino ette, kes tuli vaid öösõitu nautima tuli kella 22-ks vabakale. Kogunemine oli Solaris Kino ees jalgratta parklas. Sealt oli edasiminek Premium Rush filmi esilinastusele. Sõit finišeerus nagu alati F-Hoones, kus pidu kestis hommikuni. Kohapeal sai ka proovida Goldsprint velonautide sprindivõistlust. Emotsioonid öösõidust on nagu alati, meeliületavad. Minu meelest võiksid need toimuda kasvõi iga nädal, aga siis kaoks vist kogu asja võlu ära. Väike ülevaade pildigleriist: Tour d´ ÖÖ Tallinn
Pilt, mis oli minust plõksitud.
Tour d´ÖÖ Tallinn X

reede, 5. oktoober 2012

Filmielamus

Käsin septembri lõpus Beasts of the Southern Wild esilinastusel. “Metsiku lõunamaa asukad” on maagiline, kaunis ja salapärane reis universumi servale, kus ootavad meid ees kartmatu Huspuppy, metsikud koletised ning sõprus, armastus ja vaprus. “Benh Zeitlini debüütfilm võlub vaatajaid oma muinasjutulis-poeetilise visuaali ja lapsesilmade kaudu jutustatud looga. Apokalüptilise looduskatastroofi keskel peab kuueaastane kartmatu Hushpuppy leidma ema, keda ta ei ole kunagi näinud, ning päästma oma surmahaige isa. Film, mis seob eelajaloolised kollid, tornaadod ja armastuse oma lähedaste vastu, on ka lapsepõlve õudusunenägude ja kõikvõimsa maailma julge ja üllatav segu”. http://www.welcometothebathtub.com/
 Hushpuppy väikese viie aastase tüdruku kohta näitles ta fantastiliselt. Ükski täiskasvanu ei suudaks ka nii tõetruult oma rolli elada. Ma ei mäleta filmi, mida ma oleks niimoodi nautinud. See oli on ja jääb suurepäraseks. Eelkõige nautisin ma selle filmi juures soundtrack-e. Üks mõtlemapanev film.

They  think we´re all gonna drown down here. But we ain´t going nowhere.

neljapäev, 4. oktoober 2012

Väike plaan

Mul on väike Plaan  võtta villa värvimine oma huviorbiiti...taimedega siis, aga see plaan jääb vist ikka kevadesse.