esmaspäev, 31. detsember 2012

Ikka omatehtu - Kodujuustu peekonipirukas - Cottage cheese bacon Quiche


kodujuustu-peekonipirukas
Nämm-mämm. Sai tupsuga küpsetatud kodujuustu- peekonipirukas. Ok, ok tupsu küpsetas ja mina lugesin retsepti ette ;) Koostöö missugune. Retsepti järgi tuli teine natuke soolane, peekonit oleks võinud ka rohkem sees olla ja põhi ka paksem, aga muidu oli nämma-nämma. 

laupäev, 29. detsember 2012

Ma olen "PrügikolIa" - I`m a garbage picker

I found my own  treasure in  others` people trash =) Suur vana veinipudel. Puskarit ma villima ei hakka, aga see-eest valgusrohket disaini küll ;) "Pisike" vaja ära pesta enne.
Minu veinipudel lamp sai siis nüüd valmis. Villisin valguse pudelisse.

Light in a bottle




esmaspäev, 24. detsember 2012

♫♥♫ Walking in a WinterWonderLAnd ♫♥♫

Old Town at Winter time
Minu maagiline kodulinn, mi pueblo magico, My magical hometown












Christmas Market at Medieval Town Hall Square

pühapäev, 2. detsember 2012

Christmas decoration - Jõulukaunistus


Täna seadsin sammud metsa poole. Lume mahasadamise tõttu oli okste  ülesleidmine lume alt raskendatud, aga õnneks leidsin paar mahalangenud puud. Hakkasin usinasti paksemaid oksi katki murdma. Saagisin oksad parajateks pikkusteks. Tuba siiamaani veel saepuru täis.

 

Tape-teddy
Teibi-mõmmi

Ohh üllatust missugust. Õhtul enne magamaminekut, oleks ennast peaaegu, et sisse põletanud. Nimelt olin kleeplindi rulli jätnud suures sättimishoos hõõglambi peale, mis lambi sisse lülitamisel lambi pirni peal sulama hakkas. Nuusutan ja nuusutan veelkord ja arvasin, et kujutan kärsahaisu ette, kui nii see ei olnud. Enne seda käis veel üks väike kolk lambi kohal. Ju siis see kleeplint oligi, mis vajuma hakkas. Kõik lõppes õnnelikult